uFeel.me
Вина...
Автор: alims,  7 април 2010 г. в 20:23 ч.
прочити: 420
Виновна съм и ми тежи…
Жертва на себелюбието
си сама реших да бъда…
Уж щастлива съм, а толкова
боли... липсваше ми ти
не търсех заместител…
И питам се, ще те открия ли
някога отново…???
Ти ли си моята Съдба?!
Не искам да греша...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me