uFeel.me
Вик
Автор: Tanita,  17 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 436
Самотен глас отеква от безкрая
на моята душа отчаян вик.
Не мога и не искам да изтрая
и бавно се изнизва стих след стих.

И в тези строфи търся аз покоя
от ритъма на бързащия ден,
от тежестта на тази мисъл моя,
кълвящо моето сърце с клюн

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me