uFeel.me
Видях отчаян скитник през нощта
Автор: LYCKI,  19 юли 2011 г. в 07:04 ч.
прочити: 174
Отчаян скитник - паднала звезда,
блуждаеше във мрака без надежда.
Очите му - угаснала искра,
душата като дрипава одежа.
Навярно бе загубил любовта,
а вярата далече отлетяла,
та тази адска, глуха тишина
обсебила го беше цяла.
И спрял на пътя – как да продължи
сърцето му от болка ослепяло?
В очите му солените сълзи
не знаеха ни край, нито начало.
- О, скитниче! На себе си повярвай ти
и пътя ти напред, ще заблести!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me