uFeel.me
Видение от розова мъгла
Автор: Maria_Vergova,  4 януари 2010 г. в 18:41 ч.
прочити: 239

Красива си!
 
Ефирнорозова в съня ми.

Магическо видение
 
от розова мъгла.

Изплуваш, изпод

сенки розови се раждаш.

Неземна, нереална,
 
розова жена.
 
Красива е разпъпилата
 
роза върху устните.

В очите ти блещукат
 
розови звезди.
 
Над теб най-розовите
 
облаци се носят.
 
И розово спокойствие
 
от теб струи.

Душата ти
 
е розово-красива.

Мечтаеш чудни,
 
розови мечти.

Недей, не се разтапяй

в облаците розови!

За още мъничко
 
в съня ми остани!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me