uFeel.me
Везни
Автор: galaxi_1961,  3 февруари 2013 г. в 15:43 ч.
прочити: 262
Всичко си струва и има причина
всичко е ясно като на длан.
Бягаш от празното,
връщаш се в себе си
и нови пътеки чертаеш си сам.
Звездите ти свалят, ти търсиш Луната
Слънцето идва самичко при теб.
Въпросите питат, дерат тишината.
Везните накланят и сливи за смет.
Дали да избираш сам самотата,
дух и материя в бой за ответ
или Любовта победи във войната...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me