uFeel.me
Ветровете сънуват... (gfstoilov & Snowflower)
Автор: Snowflower,  12 ноември 2010 г. в 11:37 ч.
прочити: 621
               
Сънищата доловиха gfstoilov & Snowflower
 

Звездна пътека
ветровете сънуват...
Светулки летят...


Мечтите ловуват
Елфи тъгуват
Облак се смее...

Във приказен танц
самодиви политат...
В миг Времето спря...


Безкрайност се завъртя
море се вълнува
върбата край извора плаче...

Сълзи от върба
в цветна дъга се сляха...
Есенно слънце...


Листа във ветрило
очи към залеза плачат,
капка мечта изгря над тъгата.


Слънчево зайче
притичва... водовъртеж
в море от мечти...

        
    

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me