uFeel.me
Венко Павлов
Автор: stefyvas,  25 юни 2012 г. в 21:52 ч.
прочити: 343
Ако ходите на лов,
 
задължително с Павлов.  
       
Той е винаги готов,  
и го прави със любов.  
       
Не се кахъри, не се вайка,  
с двама човека прави - хайка.
       
С него ходете на сафари,  
не предава своите другари.
       
Без оръжие винаги се бие,  
от враговете си не се крие.  
       
Деен е. локуми не разтяга.  
Нищо не може да му избяга.
       
Части от тялото не целува,  
обикновено сам ловува.  
       
Той си знае какво му струва,
не се продава и не се купува.
       
Галено му викат Венко,
 
     
 
нещо \"дребничко и маленко\".
     
Това е слухова измама,  
всякак е над 120 килограма.  
       
Ще си помислиш, че е \"Гулиад\",
или е някой \"дръвник\", или \"гад\".

Грешите  над 1000 процента,
като на физик му е коефициента.
       
От отговорност не бяга,  
готов е на  всеки да помага.
       
Не го прави за награда,  
ходил е - не веднъж във ада,
       
Свободно със закони борави,
за него няма затворени брави.
       
Аз три пъти съм го видял,  
но добре съм го разбрал.  
       
Читателю,  и ти му се довери.
Ако не вярваш провери!  
       
Не стой пред тази дилема,  
имам му пощата и GSM-а  
       
Хайде вече да спирам,  
повече хвалби не намирам.
       
Слагам край на творбата,  
да не объркаме правилата.  
       
На доброто не е  дошло  краха,
има кой да защитава сиромаха
........................    
а не да си мисли за стомаха...
       
Н.Василев
3 ч. 6 мин. 25,06,2012 г.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me