uFeel.me
Велик бъди
Автор: `2_big`4_you`,  31 май 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 376
Не всеки може да е смел,
не всеки пред смъртта би изправил се в дуел,
не всеки би постигнал много, ала в този свят суров,
човек със каменно сърце, би оцелял и с вързани ръце.

Със своите подвизи човек се слави
и това го кара пред света горд да се изправи
и да каже с вдигната глава:
"Ето, аз постигнах много-своята свобода".

Свободата може да е всичко, което би си пожелал,
но тя не идва като подарък мил
от човек любим, в пакет със панделки обсипан.
Свободата трябва да си извоюваш сам.

С меч и щит въоръжен,
имаш ли си цел, която да ти дава сили
напред да продължиш, то ти ще си непобедим
и успехът ще постигнеш невредим.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me