uFeel.me
Веднъж поне да бъда щастлива
Автор: Orchid,  20 март 2013 г. в 18:33 ч.
прочити: 351

Не се блазни от земни пороци,

смирена бъди и покорна,

дума лоша не казвай на никой,

във всеки търси добротата.

Учи се от малките грешки,

на живота недей да се сърдиш,

след всяко падение, изправяй се бързо,

поплачи си на воля, по-леко минава.

Тежко е да, и страшно нередно,

добрите хора най-силно да страдат,

и те стяга в гърдите болка и стене,

не винаги любов получаваш….

 

Господи, колко ми писна,

да бъда до болка разумна,

някой ден ще разкъсам окови,

веднъж поне да бъда щастлива…

 

Orchid 20.03.2003г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me