uFeel.me
Веднъж Започнал
Автор: Teo,  20 септември 2010 г. в 23:58 ч.
прочити: 278
Веднъж започнал няма как да спреш,
отдавна своят избор си направил,
ако трябва готов си да умреш,
защото всичко човешко си забравил.

Няма вече мило, драго във сърцето,
ти робот си без душа -
нека черно бъде винаги небето,
защото това е твоята съдба.

Готов си всеки да разпориш
щом на пътя ти застане,
подобаващо ще отговориш-
жив единият не ще остане.

Много дълго няма да живееш -
пет пари не даваш, не ти дреме,
песента си щом изпееш
живота някой бързо ще ти вземе...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me