uFeel.me
Вечност
Автор: tiamat_,  18 октомври 2011 г. в 23:02 ч.
прочити: 258
Пустиня е душата ти, нали 
в която се прегръщат ветровете,
а слънцето се моли да вали,
за да поникне в пустошта красиво цвете.

Пустиня е душата ми. Боли. 
А пясъкът погълнал е следите
И пясъчната бездна ме дели
от временният смисъл на мечтите.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me