uFeel.me
Вечният войн
Автор: vessellinna,  3 март 2011 г. в 22:27 ч.
прочити: 205
Той роден бе с желязо в кръвта си,
за нищо не би го сменил.
Твърд като него и силен,
за всяко добро би се бил!
Воюваше в свят безобразен
за всякакви каузи готов,
тъй млад и свиреп да опази,
достойнството в този живот.
През бури и кал бе преминал,
през кърви проляти от негова плът!
Накрай веч съзнал, че да бори,
самичък не може светът!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me