uFeel.me
Вечната любов
Автор: smelo_sarce,  25 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 800

Прекрасна музика

разлива в чисти тонове

реки от думи.

Затварям пак очите,

за да чуя ромона

на дъжда безшумен.

Вълни от топли ласки

извират от сърцето,

достигат до устните.

Картина в нежни краски.

Картина на една любов,

погребала смъртта.

Една любов,

унищожила злото.

Любов, отхвърлила греха,

разтърсила света

с Кръвта, пролята на Голгота.

Вечната любов.

 

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me