uFeel.me
Вечерта е брюнетка ...
Автор: argonyk,  29 юни 2011 г. в 06:40 ч.
прочити: 170
Вечерта е брюнетка със звездни очи.


С къдри небрежни от облаци черни.

Пълнолунно в прозореца взряна мълчи -

ние със нея до гроб сме си верни.



Тя не пита с досада дали я обичам.

Нито ми прави скандали от ревност.

Тя след залеза кротко в любов ми се врича -

с нея живея съвсем безпроблемно.



От въздишка по-тиха е моята Вечер.

В шепи събира тъгите ми днешни.

Не капризничи даже с какво съм облечен -

моите вицове все са и смешни.



Вечерта е момиче с красиви очи.

А у мен възрастта белокосо личи.

След третата чаша дори не горчи -

двамата с нея различно мълчим...



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me