uFeel.me
Вечерна сълза
Автор: avliga,  10 декември 2011 г. в 23:49 ч.
прочити: 380
Тихо е... Залезът се скри 
зад облаци с тъжни лица.
Вятър в стъклата почука,
отрони сълза вечерта...

Кой ли? Кой ли почука?
Подаде ми в нощта ръка,
дето да тръгна с капчука
по новия път към света...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me