uFeel.me
Вече СИ!
Автор: Slava56,  27 ноември 2008 г. в 21:20 ч.
прочити: 455
Магмата до кост изгаря -
тлеещият въглен сгрява.

Унищожителен е ураганът -
полъхът на бриза гали.

Буйната река завлича -
кладенецът е в оазиса.

Залезът на край прилича -
Зорницата пък е начало.

И днес си просто... УДИВИТЕЛНА!
Ала не спирай - питай, питай...

Успешно си се сътворила!
Ще грееш УТРЕ сред ЗВЕЗДИТЕ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me