uFeel.me
Вдъхновение
Автор: zi_Spider,  30 юни 2010 г. в 16:13 ч.
прочити: 400
Тихият вопъл,
тъй нежен и топъл
ме вика – дете със свещичка в ръце.
Простата нужда
във ме го събужда-
желано желание в сляпо сърце.

Криеш се нощем,
но търси те мощен –
игривият пламък – дере и пищи.
НЕ ще се скриеш
противнико гниещ:
и чер да си, в моите очи ти блестиш.

Ето Ви, ето!
Вас вдишам – отнети
от моето минало - спомен и страх.
Картини, картини!
О, колко дели ни:
едно вдъхновение – Ти в шепа прах ...

Тихият вопъл,
тъй нежен и топъл ...
В съня пак ме гледаш, а денем тече
в мен – остарелия,
призив на белия
призрак – свещичка в ръце на дете.


                                                                   2010-06-30

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me