uFeel.me
Възроди ме, Любов
Автор: erga_omnes01,  22 март 2011 г. в 15:50 ч.
прочити: 543
Потанцувай с мен, Любов, потанцувай,
косите ми погали, устните поцелувай,
седем воала от теб и от мен ти свали,
гола, по рани ме остави.                                        
Нежно попей ми Любов, нежно попей,
с люлчина песен, приспивана ме залюлей,
клада в мен направи, болките изгори,
гола, по душа ме остави.
Пий с мен, Любов, чаша вино червено,
нека от сълзи горчи, но да е съкровено,
буря в мен завихри, да отвее следите груби,
гола, по обич ме остави.
Легни си до мен Любов, тихо заспи,
в девичи предпролетен сън ме загърни,
от пепелищата в шепи ме събери,
гола и за теб възродена ме събуди...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me