uFeel.me
Възродена от приказката
Автор: MegaDance,  26 октомври 2010 г. в 11:39 ч.
прочити: 386

Със сърцето си написах приказка
за онази силната, вечна любов,
която не се спира пред никой и нищо
изплувала от тъмния ров.

Преминала през бури, ветрове,
гордо изправила се пред живота...
Ръси смях и мечти,
показва на влюбените нова посока.

Носи със себе си всичко добро,
усмивки раздава и радост.
Щастие пръска по целия свят,
ще я познаете по нейната благост...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me