uFeel.me
Възкръсване
Автор: vyara,  22 юни 2013 г. в 18:40 ч.
прочити: 318

Ти на мене приличаш, дъще моя, невръстна.
В твоите вени моята кръв се вълнува.
С твоето на начало моята вяра възкръсна.
С теб светът по- малко лош ми се струва.

Ти изтръгна закърнялата обич от мене,
нежната участ на майка ми даде.
Днес безгрижно си тичаш по полята зелени
и събираш треви и цветя от ливадите.

И не можеш да знаеш, че ме прави щастлива
даже крехкото ти присъствие.
Дъще моя малка, да си ми здрава и жива,
че на теб дължа светло си  възкръсване!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me