uFeel.me
Въздишка
Автор: beibi,  3 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 329
Самотна въздишка,
отронена в нощта,
разкъса вериги
наруши тишина.

Самотни стъпки,
покрай брега,
отмиват вълните
не оставя следа.

Прощална въздишка,
раковина в ръка,
долавя с умиление
пробоя в нощта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me