uFeel.me
Възбудител
Автор: dgeorgieff,  4 февруари 2009 г. в 18:03 ч.
прочити: 184

Възбудител

Кой те нарани,
кой те разяри,
кой изригна те
и после те подпали,
кой е тоз палач
без жал и без печал.
Нима не знае 
колко е ранима
душата на дама.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me