uFeel.me
Въй, въй, въй... :)
Автор: gd3,  11 май 2013 г. в 07:56 ч.
прочити: 214

Нали ти е ясно, че дупето ти прекрасно,

вече няма да стои на това място!

Затова вземи помисли и реши,

има ли смисъл да си красива.

 

В същото време да се пазиш и губиш,

като може да си имаме поне едно дете.

Което ще наследи твоята красота и доброта,

моят разум и добронамереност.

 

Времето минава и животът продължава,

но искам следа да оставим!

Плодът на любовта си да увековечим,

во век и веков да запазим!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me