uFeel.me
Във мен
Автор: TERA57,  27 март 2013 г. в 19:23 ч.
прочити: 278

Във мен дъждове не валят.

Пустиня съм - жадна за порива

на стихналия вятър в теб.

И докара облаци... диви!

И дълго, мокра до кости

ще бъда изгрев. На късчето

дъга... над нас.

Нека бъдеш дърво.

Аз - шума във короната.

Ти - сила и вяра. На ствола.

Аз - нежност. На обичта ни.

... Във корена.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me