uFeel.me
Върви си, и вземи деня със себе си
Автор: Aries,  21 януари 2012 г. в 18:12 ч.
прочити: 254
Върви си, и вземи деня със себе си
За да не мога пак да се събудя
Омръзна ми да гледам този свят без тебе
Омръзна ми със утрото да те изгубвам

Върви си, доведи нощта и вятъра
Така ще чувам твоят глас безспирно
Защото тази тишина разяжда вените ми
И всеки миг - болезнено умиране

И пак поглеждам там, където за последно те видях
И твърде светло е, не виждам твоята сянка
Върви си, моля те, във твоя рай сега
За да те сънувам, първо трябва да заспя

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me