uFeel.me
Върни се
Автор: Aries,  1 юли 2010 г. в 14:34 ч.
прочити: 323
Ти тръгваш
пак ли да ти казвам, че боли?
и тази пустота във мен отново се разгръща
дори все още да се отразяваш в моите очи
аз гледам всеки миг след теб и те сънувам как се връщаш

Върни се, искам да извикам докато си още тук
върни се, не отивай, пак започва да вали
избърсвам капчиците дъжд от черните ти мигли
а после и от моите, солени, тежки, бели

Нали разбираше, нали ти беше ясно
не виждаш ли кръвта, пресъхваща във мен?
или нарочно тръгваш, казано негласно
и скриваш се в дъжда проливен, държащ ме в плен

Нима наистина е нечовешки сложно?
И моето \"сбогом\", крещящо \"остани\" е нямо?
Без теб небето сиво е, безмълвно, грозно
защото теб те няма, а празнотата в мен расте и става по- голяма

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me