uFeel.me
Въпроса на живота
Автор: apostola,  18 февруари 2013 г. в 10:11 ч.
прочити: 265
През булото на късни нощи,
през пръстите на нови дни -
с печатите на нежни пощи,
в душата своя погледни.

Във крачката си по тревата
надежда нова заложи.
И всяка вечер над кревата
за страж луната си сложи.

Задай въпроса на живота
към своето сърце в зори:
готово ли е то с охота
в една любов да изгори?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me