uFeel.me
Въпрос
Автор: Slaveya,  29 януари 2009 г. в 12:59 ч.
прочити: 320

 

Душата ми гори

в огъня

изпепеляващ

моите мечти

а, ти

загърнато стоиш

и предпазливо наблюдаваш,

разрухата

на моите дни!

Ще проявиш ли смелост

този път

да се изправиш

пред стихията

на моят свят?

Или

отново ще обърнеш

поглед

към другият живот -

преди?

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me