uFeel.me
Въпрос
Автор: zigitop,  14 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 255

да си луд

в рая на влюбените

е лесно

да откриваш

лик в тъмата

седнал на скала замислен

за какво си мислиш

да прокараш длан

по скулите на някой

нежно

дали любов е

да усещаш

усещането

че си усещан

от някого

когото желаеш

дали любов е

дали любов е

да желаеш

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me