uFeel.me
Въодушевление...
Автор: Nuri,  18 юли 2012 г. в 20:48 ч.
прочити: 215

Въодушевление...

Въодушевление обзема ме.
Толкова лудо бие сърцето,
хиляди цветове разцъфтяват.
С ухание изпълва се светът,
ухание нейно прегръща ме.
Време във Времето-неистово.
Всичко е толкова Космическо.
Въодушевление-политам.
Как някога ще те докосна.
Усещане неистово.
Косите, очите, устните ще погаля.
На Бога благодаря че те има.
Въодушевление обгръща ме.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me