uFeel.me
Вън - вътре
Автор: balada,  12 юли 2011 г. в 16:03 ч.
прочити: 190
Кротко къркорят двигатели в хладното.
Фарове светкат, проскърцват спирачки.
Без деца на тавана остаряват играчките -
за смеха между млечните зъбки гладни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me