uFeel.me
Валят надежди
Автор: yana_kostova,  24 декември 2010 г. в 13:17 ч.
прочити: 414

Декември е! Отново заваля
и стана бяло, пухкаво и снежно,
ще кажете, това е само сняг,
но не - валят човешките надежди.
Усмихнати, изплакани молитви
валят, че натежало е небето
от всичките желания, които
безброй човеци тайно му нашепват.
И моите желания валят,
ръце протягам да ги уловя,
те в топлите ми длани се топят,
но всъщност са в летящята шейна.
И знам, че тази нощ за мен
ще се отворят светли небесата,
за да открия в коледния ден,
че още ми се случват чудесата!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me