uFeel.me
Вълшебна приказка
Автор: voda,  4 февруари 2012 г. в 00:10 ч.
прочити: 296
Аз още помня
онзи хубав сняг -
във моя град,
през детските години.
До пояс
и нагоре навалял.
Затрупал къщи,
улици,
градини.

Как правехме пъртини във снега,
като тунели -
тесни и дълбоки.
Как хората се губеха във тях
и само шапки
гледахме отгоре.

То беше радост!
Беше весел смях!
Вълшебна приказка
на мойто детство!
Къде изчезна
този хубав сняг?
И кой ли може
да го върне вече?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me