uFeel.me
Вали
Автор: Aries,  1 септември 2010 г. в 01:35 ч.
прочити: 239
Вали, а ти си някъде навън
очите ми са пълни с мрак, отново време е за сън
Но как да спя, кажи ми, когато аз отново ще сънувам теб
дъждът отвън не стихва и не спира, а капките му се обръщат в лед
Последните лъчи отдавна и при теб угаснаха, стопиха се във чашата със вино
и чашата стои самотно като думи неизказани, къде си днес, кажи ми
Аз можех ли да знам, че под прозореца ми чакаш
дъжда изчакваше да спре, да спре да плаче
И устните ти пребледнели пак целуват вятъра
премръзнали, изтръпнали от болка, цели изпохапани
Ти трябваше да се усмихваш днес, и двамата се наранявахме взаимно
сега единият изгаря вътрешно, а другият замръзва в порив недостигнат
Върни се, аз отдавна ти простих за онова,
за онова което ти ми позволи да ти причиня
Върни се, вън студено е, и много тъмно, и вали
върни се, днес изгарям пак да видя твоите очи



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me