uFeel.me
Вали, вали
Автор: Принцеса Променанде,  28 януари 2009 г. в 08:54 ч.
прочити: 242

Едно момиче - капчица прозрачна
рисуваше по мокрото шосе
лице присвила - лилия от влага,
момичето рисуваше с нозе.

На струйки бляскави, отгоре
подарък звезден - розови лъчи
самият Млечен път и се изплези
дъждът обаче, като луд вали.

Рисунката маркира пътя
какво ли свети рано сутринта?
подритват ранобудни псета
из локвите - сърце звезда.

Дъждовно утро хладно я целува
витрина светла - нейното лице
това момиче, май не се  шегува
наистина е нарисувала сърце...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me