uFeel.me
Вълча обич
Автор: Desert_Rose,  17 октомври 2010 г. в 21:54 ч.
прочити: 431
Вълча обич

Не пожънах любов. Но пък тиха омраза
ме одраска и върна най-жестоката болка.
С остри нокти се впи и до смърт ме беляза -
да ранявам до лудост, от любов да убивам.

И тогава простих. И на теб, и на мене.
Не разбрах как се случи, но просто утихна.
Вълча обич. Към луната прегракнало вие.
Нека свърши нощта. След това ще съм силна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me