uFeel.me
ВЯТЪРЪТ
Автор: dobromirpenkov,  19 януари 2011 г. в 12:59 ч.
прочити: 268

Ще ме отвее вятърът,
ще ме отвее...
Ще ме отвее някога,
ще разпилее...
Ще се завърна с вятъра,
ще се завърна...
Ще се завърна някога
да ви прегърна...
Ще ви помилвам с вятъра,
ще ви помилвам...
И ще ме има всякога,
и ще ме има... 

28.02.2010 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me