uFeel.me
ВЯТЪРЪТ ЛЮБОВНИК
Автор: tinarosivoice,  18 август 2009 г. в 22:46 ч.
прочити: 343
Така необходим
в задушна жега...
Така дързък 
през дрехите...
Галещ в косите
под слънцето.
Досадно несдържан
в успехите...
Разрошен в клоните,
пеещ в листата,
зловещо и нежно
извън каноните -
под чудесата!
Донася дъжда.
Събира и дели облаците.
Пресушава блата.
И превива клоните.
Разлюлява житата,
тревите, цветовете...
разгневява водата
и суши ледовете...
Вятърът неуморен
лети кръговратно
в труда непокорен
с живот благодатно!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me