uFeel.me
ВРЕМЕННО ЗАГЛАВИЕ
Автор: ili,  9 ноември 2011 г. в 11:54 ч.
прочити: 326
Когато враговете те ценят,
а твоите си гледат своята,
изправен посред собсвения път
се чудиш как ще минеш зад завоите.

И спираш по средата – истукан –
сред свои чужд, сред чуждите обичан –
корав гръбнак, поредният балкан,
граничен камък, ничий, ничий, ничий.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me