uFeel.me
ВРЕМЕ Е ЗА РАЗДЯЛА...
Автор: aza_9,  24 юли 2011 г. в 07:47 ч.
прочити: 179


В ШЕСТ ЧАСА НЕБЕТО СЕ ПРОМЕНЯ
СВЕТЛЕЕ СРЕБРИСТО-СИНЬО КАДИФЕ

ВСИЧКИ ТРЪГВАМЕ ВЯТЪРА ДА ГОНИМ
И НЯМА, НЯМА КАКВО ДА НИ СПРЕ...

ШЕСТ ЧАСА Е... ВРЕМЕ ЗА РАЗДЯЛА...
ВРЕМЕ ДА ПОЕМЕМ ВСЕКИ- СВОЯ ПЪТ

ПРИИЖДА ИЗГРЕВ, НО ЗА МЕН Е ЗАЛЕЗ
ОТНОВО ОПУСТЯВА ДОМЪТ...

ШЕСТ ЧАСА... А ЗВУЦИТЕ СА ЧИСТИ
КЪНТЯТ ОТ  БОЛКА  И  ПЕЧАЛ...

ОГЪНЯТ НА ЗОРАТА СЕ РАЗИСКРЯ
НО ТЪМНЕЕ  ДОМЪТ НИ ОСИРОТЯЛ...


....................................................

ВАКАНЦИЯТА В РОДИНАТА СВЪРШИ
И ВСИЧКИ НИЕ - ДЕЦАТА МИ И АЗ,
ОТНОВО ТРЪГВАМЕ ТЪЖНИ, ВСЕКИ
ПО СВОИТЕ ЕМИГРАНТСКИ ПЪТИЩА.
ЕХ, РОДИНО...

aza_9
24.07.2011

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me