uFeel.me
ВРЕМЕ Е ЗА ЛЕТЕНЕ
Автор: aza_9,  2 юли 2011 г. в 07:50 ч.
прочити: 167


УТРО, ПЕСЕН НА ПТИЦА
ВЯТЪР ПРИТАЕН В ТИШИНА
СЛОВО - ОГЪН В ЗЕНИЦА...
ОТ ВЪЗТОРГ АЗ ГОРЯ

ПО ПЪТЯ МИ КРЪСТЕН
(УЖ Е ПЪТ БЕЗ КРИЛА)
ПОЯВИ СЕ ВЪЛШЕБСТВО -
ЕДНА НАДЕЖДА ИЗГРЯ

И В ТОВА УТРО ЧУДНО
ПЕСЕН ВОЛНА ЗАПЯВАМ
ВЯТЪРЪТ МЕ ПРОБУЖДА
С РАДОСТ МУ СЕ ОТДАВАМ

ВЕЧЕ СТАВА МИ ЯСНО
ВРЕМЕ Е ЗА ЛЕТЕНЕ
ЩЕ ИЗВИКАМ АЗ - БАСТА!
И ЩЕ ЛЕТЯ ВЪЗРОДЕНА



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me