uFeel.me
ВМЕСТО СБОГОМ
Автор: rubicon_,  5 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 389

Някой на слънцето крещи:

"Мразя те във този час,

отивай си, не ми пречи!"

... но дали го казвам аз?

 

Някой е станал далтонист,

вижда само сивия пласт,

не вярва, че света е светъл и чист,

но не мисля, че това съм аз.

 

Някой в тъмното се смее -

цинично и с прегракнал глас,

опитва се и ще успее -

да докаже, че това... съм аз.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me