uFeel.me
ВИЖ, ВИЖ...
Автор: toti55,  19 юли 2012 г. в 12:52 ч.
прочити: 450
На излет с теб! Такава красота -
с цветя покрито е нашир и длъж,
дърво, полянка, даже виж - сърна,
селца в далечината... изведнъж...

прашинка май, че влезе ми в окото -
понякога се случва и това.
- Легни - ми каза - ей така, защото
високо ми е твоята глава.

Ми, легнах... и... и беше уникална.
Как точно стана и не знам защо -
една прашинка много по-нахална
сега пък влезе в другото око.


.            

     

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me