uFeel.me
ВИДЕНИЕ
Автор: argonyk,  28 юли 2011 г. в 22:42 ч.
прочити: 182
Нежно осъзната липса си. Мълчиш.
Къдрокосо видение в сънища кратки.
Във минутите дълги от нощни загадки
в тишината на моята стая личиш.

Искриш ореолно - подобно икона.
И,понеже съм грешник, се вглеждам във нея. 
И със ясната мисъл за Ад те копнея,
на моралния цензор престъпил закона.

И пред трона на Дявола горд ще застана,
щом свещта ми мъждукаща тък догори.
Ще ми светят във тъмното твойте очи,
когато осъден ме хвърлят в казана.

Ще останат видения в сънища кратки ...
Как не искам далечно сега да мълчиш.
Като бисерни капки солено личиш,
във минутите дълги на дните - загадки ... 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me