uFeel.me
VIA DOLOROSA
Автор: Elia,  29 юни 2013 г. в 19:19 ч.
прочити: 342
\"Хората си плащат най-накрая,
ангелите плащат във аванс.\"
Тази мисъл толкова е стара!
Не забравяй - в сетния си час

ти ще отговаряш със сърцето
колко пъти лъга и греши?!
Ходи ли по пътища, където
граби и безмилостно руши?!

Пътищата много са и всеки
води към различен кръстопът.
Дружбата остава ли во веки
или всеки ходи в своя път?!

Хората се срещат и разделят,
влюбват се, разлюбват във печал,
правят опити да се намерят,
мерят кой какво е всъщност дал.

Всичко в тази сложна мизансцена,
всичко е безумна суета,
но Светът е най-добрата сцена
да откриеш Път към Любовта.

29.06.2013 г.  ЕЛИА
София

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me