uFeel.me
ВЕСЕЛА КАМИНА
Автор: dims63,  30 март 2011 г. в 11:14 ч.
прочити: 160
Ти ме гледаш запленено

с грейналите си очи,

аз усещам как блажено

моята душа звучи.

 

А походката, бедрата,

запламтелите гърди,

любовта и красотата

пак за мен ли отреди?

 

Гали нежната усмивка,

пали стройната снага!

Ще се радвам без почивка

на неземните блага!

 

Като весела камина

моето сърце гори

и отлитат през комина

най-щастливите искри...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me