uFeel.me
ВЕДРО УТРИННО НАСТРОЕНИЕ...
Автор: Liliyanaandreeva,  18 юли 2011 г. в 08:01 ч.
прочити: 182
С блясък в очите,
с усмивка на уста,
с огън в гърдите
да срещнем пак деня!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me