uFeel.me
ВЕЧНО ЖИВА
Автор: daisypatton,  12 април 2011 г. в 11:07 ч.
прочити: 273
Добри приятели бяхме с теб,
делихме си радост и болка,
но дойдоха други години.  
като река те понесе животът...
Друга ти имаш сега,
тя с друга любов те обича,  
а тайничко мойта душа-
в дома ти заключен,наднича,
и от всякога, по силно сега
в жертва на теб се обрича...
Сърцето ми с пулс натоварен,
пази живота ти... в мен...
и раждам те пак,всеки нов ден,
без болка от тази раздяла,
защото, между майка и син,
любовта, вечно жива остава!

            D.Patton

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me