uFeel.me
ВЕЧЕ Е КЪСНО ЗА ТЕБЕ ЛЮБОВ!!
Автор: hrizantema,  2 юни 2010 г. в 17:50 ч.
прочити: 379
Вече е късно за тебе любов,
късно е, мракът застила земята,
нейде далеч по небесния свод,
плува печално-сияйна луната!

Късно е вече, надеждите спят,
няма да съмне във стаята прашна,
празно и тихо е в тъмния свят,
късно е нови мечти да се раждат!

Сякаш с камшик тишината плющи,
а самотата тежи като камък,
сбогом любов! - в мен душата крещи!
Вече угасна последния пламък!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me