uFeel.me
ВЪВ ТЪРСЕНЕ
Автор: fenix,  1 октомври 2011 г. в 19:39 ч.
прочити: 415
Във търсене на моя собствен мир,
пребродих много друми (на посоки),
почти умирах... раждах се подир,
прескачах летви екстремно високи.

Раздавах се до капка... и без жал,
преследвах, смело, свойте идеали,
събирах мъдрост, a светът ми цял,
премина през различни интервали...

Усмихвах се... преглъщаща сълзи,
изправях се след всяка нова буря,
бях силна духом... нищо, че боли,
греховността за мен не беше чужда.

Обичах... и изгарях от любов...
във рая дом от обич си направих,
параклис в него изградих си нов,
за миналите крахове забравих...

Във търсене на моя собствен мир,
се губех и отново се намирах...
до теб достигнах и без ориентир,
животът си усърдно конструирах!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me